Peruuta tilauksesi

Voit peruuttaa milloin tahansa. Jos olet kirjautunut sisään, peruuta suoraan tilin asetuksista – se tulee voimaan heti. Jos et pääse kirjautumaan, käytä alla olevaa lomaketta; käsittelemme peruutuksesi ja vahvistamme sen sähköpostitse.

Peruuta kirjautumatta sisään

Anna tilin sähköpostiosoite. Sisäänkirjautumista ei tarvita.

Oletko jo kirjautunut? Voit peruuttaa heti myös kohdassa Asetukset → Tilaus.