Anuluj subskrypcję

Możesz anulować w dowolnym momencie. Jeśli jesteś zalogowany, anuluj bezpośrednio w ustawieniach konta — działa natychmiast. Jeśli nie możesz się zalogować, skorzystaj z poniższego formularza; zrealizujemy anulowanie i potwierdzimy je e-mailem.

Anuluj bez logowania

Podaj adres e-mail konta. Logowanie nie jest wymagane.

Masz już zalogowaną sesję? Możesz też anulować od razu w Ustawienia → Subskrypcja.